toppbilde

Ing. Taule AS

Bedriften ble dannet i 2005 av gründer og eier Karl Atle Taule, som er utdannet tømrer, bygningsingeniør og bedriftsøkonom. Karl Atle har blant annet mange års erfaring som daglig leder fra ulike industriforetak på Vestlandet. Kort tid etter opprettelsen av selskapet fikk virksomheten forhandlerstatus i ferdighuskjeden Systemhus, og siden den gang har bedriften oppført boliger over hele Nordhordland.


Et høydepunkt var prosjektet Markavegen på Frekhaug, hvor 20 boliger ble bygget i 2007-2008 i regi av prosjektselskapet STT Prosjekt AS, hvor Ing.Taule AS var medeier. I STT Prosjekt bygget vi også 2- og 4-mannsboliger i Toppelia, samt en 2-mannsbolig i Steinestø. Et nytt høydepunkt kom i går den 21. juni 2018 da prosjektet Sjøhagen ble enstemmig godkjent i kommunestyret. her skal det bygges 3 stk 2-mannsboligen med BRA ca 120 og en 4-mannsbolig der det er 2 leiligheter på 74 BRA og to på ca 112 BRA. Det har tatt 4 år å få godkjent reguleringsplanen, så det er svært lite forutsigbarhet i slike saker.

I 2013 fikk firmaet utmerkelsen «Gasellebedrift», denne deles ut av avisen Dagens Næringsliv til bedrifter som kan vise til en god økonomisk utvikling over tid.

Høsten 2014 ble administrasjonen i selskapet utvidet da Dag T.Taule startet i selskapet. Taule junior er utdannet siviløkonom og flyttet hjem igjen fra Østlandet sommeren 2014 etter mange år med studier og arbeid der borte.

Januar 2017 ble også Bjørn Terje Taule som er ingeniørutdannet ansatt som byggeleder bl. a. for å følge opp utbygging av feltet i Hillesvåg. Vegvesenet satte en midlertidig stopp for det prosjektet og dermed har Dag og Bjørn Terje funnet seg nye jobber.


Kontaktpersoner

Har du spørsmål?

Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon om våre prosjekter. Send oss en melding i skjemaet under eller ring oss på

56 35 85 55